Taas on ihmisille ja erityisesti naisille hehkutettu viikko tolkulla alkavaa draama sarjaa. Itsekin erehdyin jo tätä sarjaa odottamaan Täydellisten naisten rinnalle. Tosin näistä kahdesta sarjastahan ei voi puhua samana päivänä!

Sarjan trailerissa on tuotu kaikki naisia kiinnostavat piirteet esille parisuhteesta sinkkuiluun, joka on aina HOT. Ja oman mausteen tuo kaikkia, jollain tavalla puhuttava pettäminen parisuhteessa.

Taas kerran jouduin pettymään. Lähetäänkö nyt tätä asiaa vaikka ruotimaan heti avausjakson alusta, jossa tämä pääosassa esiintyvä kauriinsilmäinen Anna tilittää homo enolleen, kun hänen miehensä piti orgioita vieraiden naisten kanssa. Homo-eno juottaa miehensä kanssa tätä Annaa ja neuvoo parisuhde asioissa. Illan aikana he humaltuvat ja laulavat karaokea sekä homo-eno vihjailee sukulaistyttönsä konservatiivisesta pukeutumisesta. Tämä kauriinsilmäinen Annahan on joskus aikoinaan ollut niin HOT. Missä sun seksikkys Anna on?

Jokainen, joka joskus on lukenut Lauren Weisbergerin V.I.P Ihmisiä, huomasi tämänkin homo-eno idean olevan suoraan tästä kyseisestä kirjasta. Kirjassahan homo-eno jankkaa jatkuvasti päähenkilön surkeaa pukeutumista, sekä jakaa auliisti parisuhde neuvojaan homo kaverinsa kanssa, joka torstaisella brunssilla.

Tästä päästään taas tähän, eikö suomalaisilla ole minkäänlaista omaperäisyyttä missään. Kaikki kopioidaan, kun itse ollaan niin mielenköyhiä.

Ja entäs tämä Annan suhtautuminen siihen, kun miehensä pitää orgioitaan heidän omassa sängyssään. Ymmärrän, että tässä tilanteessa voi järkyttyä niin syvästi, ettei sanaa saa suustaan. Mutta, että tämä Anna vielä ojentaa yhden miehensä huoralleen tämän rintsikat perseesä alta. Mitä vittua! Ja sanoo vielä: ole hyvä.

No eihän siinä mitään, jos tämä Anna olisi jättänyt tuohon kohtaukseen kantamansa kauriinsilmä ilmeensä, mutta sama jatkuu koko jakson ajan. Ämmä ei puhu mitään, mulkoilee isoilla silmillään ja sen kerran kun avaa suunsa on anti jotain vikinää monotonisella äänellä.

Että, tässäpä tämä niin vitun hyvä draama sarja.