Ja nyt vähän vakavampiin porinoihin..sanoinko oikeasti vakavampiin? En kai:D
Jokaisessa naisessa asuu pieni Bitch, minussa vielä enemmän tietysti. Mutta miten tullaan diivaksi? Synnynnäinen vittumaisuus auttaa jo kovinkin pitkälle, mutta ei kai sitä niin helpoksi voi tehä. Muutenhan meitä ois joka helvetin nurkalla..ja siitä Bitch ei tykkää.

Vastaus on tässä rakkaat kanssa sisaret: MIEHET

kyllä! Juuri ne raavaat kaksilahkeiset, jotka ei koskaan itke. Ja sus siunatkoon sen kerran kun ne itkee! Se helvetin vollotus ei lopu sit millään! Vaikka tunkisit kokonaisen talouspaperi rullan äijän kyynelkanavaan ( sen missä on ne pienet norsut sisällä imemässä) se kimpoo sieltä hirveellä paineella sun tissisen väliin. Ja kohta on äijä turpa kiinni sun ryntäissä kastelemassa olkkarin lattiaa. Itkisivät helvetti useemmin ni ei tarviis kastella koko olohuonetta..kaiken lisäks äijä olettaa et bitch luuttuu sen..ehei, luuttuu kyl ihan itte. Ei kai tässä nyt mitään hyväntekeväisyyttä harrasteta.

Oletko elänyt parisuhteessa psykopaatin kanssa? Psykopaatti on maailman ihanin ja huomaavaisin mies. Psykopaatti puhuu kauniisti ja huomioi sinua mitä ihanimmilla asioilla. Sinun ei koskaan tarvitse vaivata kaunista päätäsi sillä mitä laittaisit päälle. Psykopaatti tuo sen sinulle vadilla! Psykopaatti ostaa sinulle vaatteita marimekosta, jotta sinun ei koskaan tarvitse kulkean hennesin ja maukan halpis vaatteissa, koska psykopaatin tyttöystävät ei tee niin. Kohta sinun ei tarvitse tuskailla vaatteitesi kanssa enää koskaan, koska psykopaatti vaatettaa sinut ihan itse. Ihanaa!

Rakkauden hurmiossa Sinä kävelet hänen ostamissaan vaatteissasi ja hymyilet kauniisti hänen kavereilleen, leivot niille kahvipullatkin. Makuuhuoneessa olet psykopaattisi orja ja taivut jokaiseen epäluonnolliseen asentoon hänen työntäessään sinuun tuota rakkauden valtikkaa. Vitut siitä jos lonkat lähtee sijoiltaan, psykopaattisi on ansainnut tämän hetken.

Riidat. Ai mitkä riidat, ei meillä ole riitoja koska psykopaatti on aina oikeassa. Ihanan helppoa.

Hiljalleen psykopaatti alkaa ohjailla arkeasi sinun huomaamatta. Liian usein Psykopaatin suusta kuuluu:"- Moikkaatko sä vielä tuota exääx, vittu et se on luuseri!". Tässä kohin ajattelet, totta vitussa moikkaan, se oli ihan saatanan hyvä sängyssä! Ja psykopaatti sen kun jatkaa: "-Mitä, et kai sä oikeasti halua meidän äijien mukaan, sulla on on kuitenki tylsää! Ota tästä satanen ja käy ostaa se blascon meikkivoide, kun näyttäs uhkaavasti siltä et sul ois taas noita näppylöitä".

Oikeesti diivalla ei koskaan ole näppylöitä vaan se on nokkos ihottumaaaa joka leimahtaa aina psykopaatin kohdeltua sitä kaltoin! Seuraavaksi: "Kuule mun muija ei kulje tommosissa vetimissä, ota tästä satanaen ja käy sieltä kappAhlista se musta tunika nyt ostaa".  Ja tää on ehken paras: "Mitä taasko sä meet rilluttelee sen Raikuli Raijan kanssa ja tuut tänne sit kännissä mesomaan!" Totta vitussa mesoon kun sun naamas käy hermoon!


Mitä vittua! Se haukkuu mun exät lyttyyn. Tottakai mä moikkaan exääni, sehän oli saatana semmonen höyryjuna sängyssä, et panon jälkeen piti vetää pers kännit et putos seittemästä taivaasta takas, missä orgasmeja tuli joka kulmasta ja asennosta.

Mitä vittua! Ai mä mökötän kotona ku psykopaatti rilluttelee ja väittää mua pitsanaamaks! Suksi nyt jo suolle.
Mitä vittua! Kehtaako tuo saatanan psykopaatti arvostella mun vetimiä!
Mitä vittua! Raikuli Raija nyt sattuu olee mun paras frendi ja parhainta ryyppy seuraa. Se potkii aina eteenpäin kun bitch on juonu jalat altaan.

Tässä vaiheessa, kun olet kokenut valaistuksen ja olet huomannut olleesi psykoosissa ajan, jonka olet seurustellut psykopaatin kanssa, alat pakata tavaroitasi! Ensin meikit, tukkavälineet ja korkkarit. Pliis... ota nyt vaan se oscar de la rentan hajuvesi (koska se on vaan niin hyvää)  , jonka psykopaatti osti sulle huorattuaan kolme päivää vuokatissa uutena vuotena. No jotain hyötyä siitäkin! Tämän jälkeen otat psykopaatin käteisvarat vitriinissä sijaitsevasta lasituopista. Nyt alat jo miettiäkin onkohan exäsi numero vielä tallessa!

Kuse vielä sänkyyn ihan vaan vittuillessas.

Seuraavaksi laita jatkojohto köksän pöydälle ja viereen seuraava viesti:

Rakas psykopaatti, huomattuani että olen elänyt psykoosissa viimeiset ajat kanssasi päätin ottaa korvaukseksi käteisvarasi. Mutta älä huoli, kuulin et korttelin päähän on avattu uusi ja Edullinen thai hieronta paikka, joten nou hätä. Ja tässä kohin jo arvaatkin että olen jättänyt sinut rakas ykopaatti. mutta tuskissasi pyörien voit hirttäytä vaikka sähköjohtoon, mutta älä oikeesti tähän vieressä olevaan , koska nykyajan sähköjohdot eivät ole niin kestäviä kuin ennen! Joten kipase mummosi luo ja etsi sieltä, sillä ne vanhan ajan sähkäjohdot kestää! Sähköisin terveisin: Diiva

Bravo! Onneksi olkoon! Valmistuit juuri aidoksi, ehdaksi..Diivaksi! Maailman ihanimmaksi olennoksi, jolla on aina oikeus muutta mieltään!
Jos et siis ole elänyt psykopaatin kanssa ja dumpannut sitä yhtä tylysti kuin äsken kerroin, et voi olla aito Diiva.

Ai miksi?! eihän tuossa ole mitään järkeä?! miksi vitussa kukaan edes eläisi psykopaatin kanssa?!
- Koska diivat tekee niin