Diivailu käy kalliiksi, jos ostat viikoittain vaihtuvia rättejä esim. trendipelle firmasta nimeltä Vero Moda. Sanottakoon plussaksi tälle, että he omaavat ihan jees perus simppeleitä tyköistuvia kaulus paitoja, mutta muu...no roskiin joutaa! Sen sijaan, että laitat kaiken rahasi noihin viikottain vaihtuviin rätteihin kuuntelet nyt MINUN neuvojani.

On ihan kiva ostella rättejä koko ajan, mutta harvapa meistä voi ostella mitä vaan miettimättä pankki tilin saldoa ja kasvavaa visalaskua. Aito diiva pääsee tästäkin ongelmasta kuin koira veräjästä.

Satsaa perus vaatteisiin, näillä en tarkoita niitä säkkimäisä neuleita joita tursuaa joka helvetin tuutista. Perusmustaa paitaa, VÄRIKKÄITÄ 3/4 hihoilla varustettuja paitoja joihin voit näppärästi yhdistää esim. jonkin slipoverin. Tosin itse noita kammoan, mutta sopii joillekin.

Ja ihan ehdottomasti hommaa tunikoita! Ne kun sattuu nyt sopimaan yleensä tälle perussuomalaiselle tasapaksulle vartalolle! Tässä kohin haluan tuoda esille, että Bitch ei kuulu tähän kategoriaan vaan hän omaa muodokkaan latinalaisen vartalon, jolle mikään ei ole ongelma! Tunikoita on nyt harmaan, musta ja lilan erisävyissä saatavilla..hommaa ainakin nyt tuo musta ja harmaa.

Osta boleroita! vähintään 2 eri väristä, joita sit yhdistelet esim. perus t-paitohin..tietysti tyköistuviin!

Ja tähän kiinnitä nyt erityisesti huomiota..käytä huiveja! Niitä tulisi olla nyt ainakin 3-4 eri väriä, joita voit käyttää piristämään asuasi ja mukavasti lämmittämään. Osta perussimppelit hopeiset korvakorut..kokoa medium sekä kaulakoru joka käy kaikkien vaatteittesi kanssa.

Ole siis järkevä, hanki AJATTOMIA vaatteita, jotka ei koskaan mene pois muodista ja piristää asuasi koruilla, uudella kampauksella ja kokeile rohkeasti villeimpiäkin värejä. Turha on valittaa, että: hitto ku näytän aina samalta vuodesta toiseen, ja mitähän sitä tekis. Ongelma onkin, ettet saatanan laiska diiva jaksa tehdä mitään! Nyt sassiin kampaajalle ja uus tukka kehiin!

Näillä neuvoilla ajan hengessä pysyminen on paljon halvempaa!

Meikki

Luota perusmustaan ripsariin ja tummiin luomiväreihin kunnon häivytyksen kera. Mutta vinkki: kokeile nyt herran tähden sinistä luomiväriä ja sähkönsinistä rajausta! Ei kukaan jaksa kattoa naamasi, joka on samanlainen päivästä toiseen..alkaahan se nyt itteesäkin tympäsee.

Onneks Bitch on niin täydellinen.