Muistuipa mieleeni tässä tapahtuma, joka naurattaa vieläkin..teistä en tiedä.

Olinpa kerran shoppailemassa diivamaisesti pitkä istuvasti leikattu villakangastakki päällä. Jalassa oli nuo 15cm koroilla varustetut nahkasaappaat ja hienona diivan sitten sipsuttelin lempi kaupassani. Sulkemisaika alkoi lähestyä ja nappasin ostokseni ja ryntäsin kohti ovea ennen kuin koko kauppakeskus suljettaisiin.

Suuntasin rivakat askeleet kohti oviaukkoa ja naamani jostain syystä läsähti epäeroottisesti läpinäkyvään seinään. Kimposin askeleen taaksepäin ja tukkakin siinä heilahti epämieluisaan asentoon. Ihmettelin, että mitä vittua äsken tapahtui kunnes huomasin että, tuo tuttu ja turvallinen oviaukko olikin siirtynyt hieman sivummalle, kun joku vihmerä myyjä oli lasiseiniä siirrellyt! No tämän episodin aiheuttama naurun remakka takanani alkoi olla sietämätön, kun asiakkaan ja tämä tuttu kauppias nauroivat vedet silmissä.

Nolostuneena sitten oikaisin vähän vasemmalle, että pääsin kaupasta ulos. Hävetti niin helvetisti ja ajattelin, että ei tämä tästä enää pahene. Muistan, että nenääni alkoi hieman särkeä. No tästä viisastuneena pinkasin hirmuista haipakkaa kohti rullaportaita, että pääsisin nyt helvetti pois sieltä.

Vaan kuinka ollakaan, rullaportaisiin päästyäni huomasin jotain olevan pahasti vinossa! Portaat näyttivät, että ne nousee suoraan kohti ja jalat alko temppuilla oudosti ja kynsin millon polvi portaissa ja toinen ilmassa tavalla, jota en vieläkään osaa sanoin kuvailla. Olin painellut päätä pahkaan YLÖSPÄIN vieviin rullaportaisiin, enkä suinkaan ollut pääsemässä alas! Jalat takoi, kuin pikajuoksijalla kun koitin olla kompastumatta ja jalatkin nousi huolestuttavan lähelle leukaani!

Jotenkin sain vedettyä tiukan U- käännöksen, jotta pääsin pienen matkan ylöspäin takaisin liikkumattomalle maan kamaralle. No nämä kaupassa olleet asiakkaat seisoivat naama kalpeana tässä tasanteella ja yrittivät sentään olla nauramatta.

Astelin sitten seuraavin rullaportaisiin ja tarkistin, että ihmiset siinä liikkuvat varmasti ALASpäin, kunnes uskalsin noihin astua.

Kotia päästyäni huomasin, että takkini helma oli kauniisti repeytynyt.