Miehet menevät lapsen tasolle saadessan orgasmin. Voin vaikka väittää, että tässä kyseisessä tapahtumassa miehet ovat aidoimmillaan ja tässä tapahtumassa he myös näyttävät lapsuudessaa kokeneet traumat.

Toiset karjuvat perseensä pohjasta orgasmin saadessaan, joka luultavasti johtuu siitä, että heiltä veli tai sisko vei aina sen lempilelun.

Toiset uikuttavat itku silmässä silmät tiukasti kiinni ja turpa väärässä. Tämä taas johtuu siitä, että naapurin lapset jättivät tämän ressun aina suljettujen ovien taakse esim. koulussa tai kellarissa kuurupiiloa leikkiessä.

Toiset taas mumisevat ja pidättävät hengitystä niin kauan, että huulet sinertää. Tämä taas johtuu siitä että, hänen huutaessaan kaupassa jonkun lelun perään mitä ei koskaan saanut, vanhemmat laittoivat käden tiukasti penskan suun eteen. Vanhemmat uhkailivat, että mustalaiset varastavat hänet mukaansa jos hän vielä huutaa kaupassa.

Ja entäs nämä jotka huutava silmät kierossa: AA-AAA-AAA--AAAA-A-A-A-A-AAA ja hörähtävät vielä orgasmin lopuksi! Tämä trauma on saatu Kyllikki mummolta. Mummolta, joka nipisteli pikku Tomin poskia ja kehui miten ihana pullaposki hänen lapsenlapsensa on. Tomille jäi aina punainen laikku poskeen ja sattuuhan se hyvän tähden! Lopuksi mummo moiskautti kuolaisen pusun Tomin poskelle, hampaattomalla suullaan ja huulillaan, jotka muistuttivat lähinnä ja hevosen ja vanhan mummon häpyhuulten sekoitukselta.

Millainen trauma sinun miehelläsi on?